::Thru My Lens::

By: hail taharudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 3-Mar-2008 13:34 Email | Share | | Bookmark
Super Wide



1st time of using off camera flash (ala² strobist), metered the background and ,make it 1 stop underexposed and fired sb-600 bare at 1/16 power from camera left from ground. Sb-600 triggered by cactus V2s..

p/s: rosli bila lagi nak beli brolley ngan stand?...


Thursday, 21-Feb-2008 16:08 Email | Share | | Bookmark
Smoke@rt

 
 


1st attempt of creating art with smokes..actually i used my own cigarette smoke but after 5 minutes experiment this smoke..i decided u to used incense stick which is more healthy... heheheh

more photos click here



Thursday, 14-Feb-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
Kong Hi Fat Choy....



Ahad aritu gi tgk liondance dekat Tudor street ngan taufiq, pran, hong, lin, shameem and my kids, punya la senang nak dapat access utk dapatkan angle cun² sebab aku bawak camera aku yg gedabak besarnye..org lain bagi je laluan...perghh...mcm pro photog je aku rasa...hehehe...nak beli rokok kat kedai pun tak sesenang tu...pastu tokeh kedai² cina tu pun sporting abis....siap tanya..photo? yes.. come in...


Saturday, 12-Jan-2008 12:52 Email | Share | | Bookmark
Online Publication @ Reuters You Witness News



Since sume dah sibuk ngan online publication, nak gak try hantar..last² en.mohza buzz semlm kata ' wei gambo ko masok reuters...bawah skali'. perasan tak yg gambo 2 keatas dari gambo aku tu..gambo en.mohza... This is the original one.



Here is the link


Wednesday, 26-Dec-2007 23:08 Email | Share | | Bookmark
Barcelona Part: 6



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net